Författare

Rockfesten kommer ut hösten 2022 och det är den tredje boken i serien om grannarna på Bofinken. Humor, vänskap och rockmusik! Här står Elvis mot Carola, och man undrar - kommer de någonsin att kunna mötas? 

Läs mer om boken här!

Även den här boken fick betyg 5 av 5 på Btj!

Älskar, älskar inte, är bok 2 i serien om grannarna på gruppboendet Bofinken, den kom ut 2021 på LL-förlaget. Otroligt kul att skriva den och jag är riktigt nöjd med den också. Boken handlar om starka känslor, mycket kärlek men också tvivel och tårar. Vänskapen mellan de boende är en stor del av handlingen. Här kan du läsa mer om boken på förlagets sida!

Boken fick betyg 5 av 5 på Btj!  

Spåren i snön är min första bok 

utgiven på LL-förlaget.

Jag har länge velat skriva böcker för vuxna med funktionsnedsättningar som handlar om vuxna med funktionsnedsättningar men som inte handlar om deras funktionsnedsättningar. Den här boken handlar om fyra personer som bor i gruppboendet Bofinken. Det är Jolly, Roger, Maria och Björn, alla är riktigt härliga karaktärer. Här blandas kärlek med humor och kluriga mysterier med en stark gemenskap. Nästa år kommer del två i serien om Bofinken! 

Läs mer om boken här!     

Boken fick betyg 5 av 5 på Btj!

 

Sju nycklar till livslångt lärande - en ny bok som vänder sig till all personal som arbetar med personer med funktionsnedsättningar.

Vill du veta mer om hur man kan skapa bättre förutsättningar för inlärning för personer med svåra inlärningssvårigheter? Du kan lära dig mer om hur ljud påverkar oss, hur ljus och sömn spelar en avgörande roll för hur mottagliga vi är och naturligtvis bemötande, tydliga strukturer och även spegelneuroner och deras viktiga roll för oss.

Läs mer om Sju nycklar på http://sjunycklar.se och följ Sju nycklar på Facebook!


Moa och Linus, nya böcker 2019.

Nu har jag skrivit ytterligare fem böcker om ungdomarna Moa och Linus. Lite äldre, lite mognare och andra bekymmer. Böckerna tar upp starka känslor. Vi pratar om sexualitet, svartsjuka, ilska, depressioner och sorg. Alla fem böckerna har fått riktigt fina recensioner av Bibliotekstjänst. Du hittar dem i Bona Signums webbutik. 

Mitt annorlunda barn. 

Omslagsbild Peter Roslund, omslagsdesign jag själv. 

Böckerna om Moa. 

Illustratör Cecilia Höglund.

Mimmi och valpen, Nypon förlag. 

Illustratör Carina Ståhlberg.

Böckerna om Linus. 

Illustratör Cecilia Höglund. 

Hon & Han, serie på Vilja förlag. 

Illustratör Maria Hergueta.

Vi pratar om jobb.

Bild och text av mig. 

En bok med TAKK om mat. 

Bilder av mig och Peter Roslund.

Mysteriet med den öppna porten. 

Omslag Matthias Ransheim.

Otto går på kalas. 

Illustratör Tina Elfroos.